Bir BURS da Sen ver!

Eyüboğlu Vakfı, çalışmalarının merkezine Eğitim, Kültür ve Sanat temalarını alarak faaliyetlerini sürdürmekte olup tüm çalışmalar gönüllü Eyüboğulları’nın şahsi destekleri ile gerçekleştirilmektedir.
Vakfın Eğitim kanadında her yıl başarılı Eyüboğlu Gençlerine, üniversite eğitimi döneminde burs vermekte ve bu çalışma son 3 Yıldır “Eyüboğlu’ndan Genç Eyüboğlu’na Destek” Kampanyası adı altında gerçekleşmektedir. Burada amaç, her yetişkin Eyüboğlu’nun bir genç Eyüboğlu’na maddi ve manevi destek olmasıdır.
Burs ödeneğimiz Eylül ayında başlar Haziran ayında sona ermek sureti ile aylık 300 TL ‘lik ve toplamda 3000 TL lik maddi yardımı ifade eder. Burs veren bu ödemeyi Vakfın hesabına gönderir. Vakıf oluşturduğu havuzdan öğrencilere her ay burs yatırır. Burs veren dilerse toplu ödeme şeklinde ödeme yapabileceği gibi her ay tek tek yada birkaç aylık taksitler şeklinde de ödeme yapabilmektedir.
2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi burs çalışması kapsamında, Vakfımızın gelenekselleşen burs çalışmasının, hepimizin asli görevi olduğunu hatırlatır, siz değerli Eyüboğlu’ndan bir öğrencimiz için burs talebinde bulunduğumuzu bildiririz.
Konu ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz

iletisim@eyubogluvakfi.org.tr