Şair Ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu Mezarı Başında Anıldı.

Ressam Şair Bedri Rahmi Eyüboğlu, ölümünün 42. Yıldönümünde, Eyüboğlu Vakfı ve aile bireylerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Bedri Rahmi eyüboğlu mezarı  23

Küçükyalı Mezarlığına defnedilmiş olan Bedri Rahmi Eyüboğlu kabristanı, Vakıf Başkanımız Sn Yakup Eyüboğlu, Genel Sekreterimiz Turhan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun torunu S. Rahmi Eyüboğlu tarafından ziyaret edildi. Dualar okundu, mezarlığın tüm bakımlarını da bizzat kendi elleri ile yaptılar

mezarlık bakımı 25

Eyüboğlu aile kabristanlığında defnedilmiş olan mezarlıkta Bedri Rahmi Eyüboğlu , Eşi Eren Eyüboğlu  ve Oğlu Mehmet Hamdi Eyüboğlu yatmaktadır.  Aile mezarlığı olarak tasarlanan kabristana Rahmi Eyüboğlu tarafından Gemlik’ten getirilen özel granit taştan anıt ve mezarbaşları yaptırılmış olup, mezarlığın etrafı Bedri Rahmi motiflerinden mozaiklerle süslenmiş alçak duvarla çevrilmiştir. Mezarlığın genel tasarımı Eren Eyüboğlu’na aittir.

30 31 32 33 34 36