Ailemizin Başarılı Hanımlarına Plaket Verdik

Eyüboğlu Vakfı olarak akrabalarımız ile Ankara Eyüboğlu Hotel’de bir kahvaltı da buluştuk. Kahvaltıya katılan ve geçtiğimiz günlerde sanat ve kültürel alanlarda başarı gösteren akrabalarımızı da tebrik etmeyi ihmal etmedik.

Eyüboğlu Ailesi olarak ailemize gurur veren kişileri her zaman destekler, başarılarının daim olmasını yürekten dileriz.

HASHATUN

Hastahun Eyüboğlu : Uluslaraları İslam Sanatları Yarışmasında Tezhip dalında birinciliğe layık bulundu.

Başarısını kutlayıp Vakfımıza ait bir plaketle de tebrik ettik. Plaketini Vakıf başkanımız Sn Yakup Eyüboğlu ve Başkan Yardımcımız Mehmet Sadri Eyüboğlu’ndan alan Hashatun Eyüboğlu’nu tebrik ediyoruz.

YEŞİM

Yeşim Eyüboğlu : Tiyatro Gazetesi tarafından yılın en iyi öykü yazarı seçilmesi ile başarısını herkese gösterdi. Vakıf olarak kendisini kutlayıp plaketimizi takdim ettik.

Yeşim Eyüboğlu ve Hashatun Eyüboğlu’na başarılarının devamını dileriz.