2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Bursları Belli Oldu

Sevgili Eyüboğlu Ailesi,

Eyüboğlu Vakfı, son 4 yıldır “Eyüboğlu’ndan Genç Eyüboğlu’na Destek” kampanyası ile birçok Eyüboğlu Gencine üniversite eğitimi sırasında burs desteği sağlamaktadır.

Şöyleki;

2015-2016 25 öğrenci 75.000 TL

2016-2017 24 öğrenci 72.000 TL

2017-2018 25 öğrenci 75.000 TL

Bu kampanya ile toplumda belli bir sosyal ve maddi statüye ulaşmış başarılı Eyüboğlu bireyinin, geleceğe hazırlanan üniversite öğrencisi genç Eyüboğlu bireyine destek olması amaçlanmıştır. Kampanyamıza destek veren yetişkin Eyüboğlulları sayesinde lisans eğitimi alan/alacak olan Eyüboğlu Gençlerine burs imkanı sağlayabiliyoruz. Dolayısı ile kaç yetişkin burs desteği verir ise o kadar öğrencimize burs verebiliyoruz. Yani Eyüboğlu Vakfı olarak burs veren ve alan arasındaki organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Burs verenden ödemeyi alıp direk burs alan öğrencinin hesabına yatırıyoruz. Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinin birçoğu bu kampanyaya aktif olarak destek vermektedir.

Gönül ister ki her yıl artarak çoğalan burs verenimiz olsun ve daha çok öğrencimize burs imkanı sağlayalım. Ancak maalesef Ailemizden bu sene sadece 12 kişi toplamda 20 burs vermektedir. Oysa bu yıl 103 üniversite öğrencisi burs başvurusunda bulunmuştur. Bunlardan Burs Yönetmeliğimizdeki şartları 36 öğrencimiz tam olarak taşımakta olup okuduğu bölüm, not ortalaması ve maddi durum gibi önemli konulara göre burs alma hakkı kazanmıştır.

Sonuçta bu 36 öğrencimizin tamamının burs taleplerini karşılayamamaktayız. Çünkü ailemizden 12 kişi toplamda 20 burs vermektedir.  Burs verenlerin isimleri aşağıda paylaşılmıştır. Bunun dışında

Bu yıl burs veren 12 Yetişkin Eyüboğlu ;

Vakıf Başkanı Yakup Eyüboğlu:  5 Burs

Vakıf Başkan Yrd. Mehmet Sadri Eyüboğlu: 1 Burs

Vakıf Genel Sekreteri Turhan Eyüboğlu: 1 Burs

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Lütfu Eyüboğlu: 2 Burs

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Mert Eyüboğlu: 1 Burs

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Eyüboğlu: 2 Burs

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Eyüboğlu 1 Burs

Diğer Aile Bireylerimizden;

Yakut Eyüboğlu:  1 Burs

Mithat Eyüboğlu: 1 Burs

Burhan Eyüboğlu: 1 Burs

Kaner Eyüboğlu: 1 Burs

Tamer Eyüboğlu: 1 Burs

Ayrıca Vakıf Kasasından 2 Burs

Burs veren aile bireylerimize teşekkür eder, gelecek yıllarda çok daha fazla Eyüboğlu’nun burs vermesine örnek ve vesile olmalarını dileriz.

Eyüboğlu Vakfı