22015 – 2016 Eğitim-Öğretim Yılında 24 Eyüboğlu Öğrencisine Burs İmkanı Sağlandı.

Sevgili Eyüboğulları;

2015 – 2016 Burs çalışmalarımız sonlanmıştır. 24 Başarılı Eyüboğlu gencini vakfımızın burs programına dahil etmiş bulunuyoruz.

Burs koşulları ve burs alacak öğrencilerin seçimlerinde aşağıdaki kriterler göz önüne alınmıştır.

1. Bursumuz Eyüboğlu ailesi içinde başarı bursudur.
  2. Başarı kriterleri internette belirtilmiş ve açık, şeffaf şekilde uygulanmıştır.
  3. Sanat branşları doğrudan burs almaya hak kazanır, sıralamaya girmez.(Vakfımızın Eğitim, kültür ve Sanat Vakfı olması sebebi ile)
  4. Vakıf Yönetiminde bulunan üyelerin çocukları burs alamaz.
  5. Başarı bursunu alan öğrencilerimiz, elinden geldiğince vakıf çalışmlarına katkıda bulunurlar.

Yönetim Kurulu olarak başarı bursunu veren ile alan Eyüboğullarını internet sitemizde yayınlama kararı aldık. Nedeni;

1. Burs parası hiçbir şekilde vakıf çalışmaları için harcanan bir para değildir, direkt olarak burs verenden öğrencimize banka kanalı ile ulaştırılır. Vakıf şeffaflık ilkemiz gereği arada düzenleyici olarak görev alır.
  2. Burs miktarları, seçimi ve ödeme şekilleri konusunda şeffaf olursak, ilerdeki yönetimlere de rahat bir çalışma ortamı hazırlarız diye düşündük.

Belki de Türkiye için model olabilecek bir burs çalışmasına başlamış bulunuyoruz. Yönetim kurulu olarak biz bu heyecanı duyuyoruz, dileriz, sizlere de bu heyecanımızı yansıtabilmişizdir.

Burs veren Eyüboğullarına teşekkürlerimizi sunar, başarılı gençlerimizi tebrik ederiz.

Bu sene burs başvurusu yapan gençlerimizin tamamına burs verilemedi, dileriz seneye burs veren sayısı artar ve taleplerin tamamına burs verebiliriz.

Saygı ve Sevgilerimizle,

Yakup Eyüboğlu