Burs Veren

Sevgili Eyüboğulları,

“Dün sabah masanın ortasında, nefis kuymak, kaygana, turşu kavurması, telli peynir ve tereyağlı yumurta  ile başlayan kahvaltımızda final su böreği ile yapıldı. Tam 100 Eyüboğlu aynı kahvaltı masasında bu karadeniz kahvaltısını paylaştık. Genç Eyüboğullarından , İTÜ inşaat 3. sınıfta okuyan Ali ‘nin okul basket takımı ile kazanmış olduğu kupa hepimizin gururu oldu. Ayrıca bu sene okulu bitirip Amerika da Boston ‘a gidecek olan Ayşe’nin kazandığı bursu kutladık. Sonuç; yemekten ve sohbetten yorulduk. Bir sonraki kahvaltıda buluşmak üzere dağıldık.”

Sevgili Eyüboğulları, Eyüboğlundan-Eyüboğluna burs kampanyamız yukarıda örnek olarak yazdığımız günü yaşamak üzere planlanmış bir hedeftir. Bu bursun bir amacı öğrenciye para vermek olduğu gibi ikinci amacı, üçüncü amacı, dördüncü amacı vardır. Bu amaçları yerine getirebilmek için her yetişkin, bu konuda samimi  Eyüboğlu bir tek öğrenci bursu vermelidir. Evet birçok  makalede yazıda ne denli kalabalık bir aile olduğumuz belirtilmektedir. Şimdi bu elli gönüllü ismi 1 öğrenci bursu vermeye çağırıyoruz.

Sitemizden bu  elli ismin kimler olduğunu öğrenebilirsiniz. Eğer bu çalışmayı aile içinde gelenek haline getirebilirsek; vakfımızın ve ailemizin sosyal ve kültürel çalışmalarınıda sağlam bir temele oturtmuş olacağız diye düşünüyoruz.

Bir öğrenci burs miktarı: 300.-tl  x 9 ay = 2.700.-tl

Vakıfbank Ümraniye şb.